ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Οι συμβουλές που δίνουμε είναι ένας φόρος τιμής και ευγνωμοσύνης, για όσους μας εμπιστεύθηκαν αλλά και για όσους ψάχνουν ακόμα το ξεχωριστό.

⭐⭐⭐⭐⭐


Διαβάσατε κάτι κάπου αλλού και ψάχνετε όλη την αλήθεια;
Κάτι άλλο σας είπαν σχετικά με την παρακολούθηση κινητού και Θέλετε να μάθετε αν ισχύει;
Δωρεάν συμβουλευτική καθοδήγηση και βοήθεια από τους πιο έμπειρους ανθρώπους στο χώρο της παρακολούθησης.
Mόνο εδώ, όλη η αλήθεια.ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
"Ειδικοί" και "Νόμιμοι" διαφημίζονται μέσω των ιστοσελίδων που διαθέτουν στην Ελληνική αγορά, πως έχουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό και πως μπορούν να σας βοηθήσουν με πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού.
Έχουν εκμαιεύσει τεχνικές ορολογίες και προσπαθούν να σας πείσουν πως έχουν πρόγραμμα παρακολούθησης.
Μαρτυρίες πελατών που εξαπατήθηκαν από ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ "ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ σε ΕΛΛΑΔΑ και εξωτερικό, που τους πουλήσανε φύκια για μεταξωτές κορδέλες επειδή δεν γνώριζαν και δεν ήξεραν που αλλού να απευθυνθούν.
Όλοι αυτοί θέλουν να υποτιμήσουν την νοημοσύνη σας επειδή δεν γνωρίζετε, σκαρφίζονται διάφορα για να σας εξαπατήσουν, με διάφορους τρόπους και σκοπιμότητες άλλοτε νομικές και άλλοτε πως έχουν άδειες και πιστοποιητικά. Τους ενδιαφέρει μόνο να πάρουν χρήματα, δεν έχουν κάποιες ειδικές γνώσεις ή τεχνικές γνώσεις προγραμματισμού.
Έχουν το θράσος και συνεχίζουν να λένε ψέμματα, να εξαπατούν και να ταλαιπωρούν τον κόσμο που έχει ανάγκη από μια βοήθεια.
Αν σκεφτείτε ότι κάποιοι υπόσχονται να σας κάνουν τη ζωή σας καλύτερη, λογικό είναι να μπείτε στον πειρασμό.
Ψέματα ή όχι, όρκο δεν παίρνουμε διότι σεβόμαστε το δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ελεύθερα ότι νομίζει.
Εμείς απλά θέλουμε έναν τίμιο και υγιή ανταγωνισμό.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Α.
Όλα τα προγράμματα - εφαρμογές παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου που θα βρείτε στο ίντερνετ από διαφημιζόμενες εταιρίες - ομάδες - πωλητές - μεταπωλητές - ειδικούς ή γραφεία ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ), αναφέρουν ότι παρέχουν καταγραφή κλήσεων και μηνυμάτων ως κάτι εύκολο και φθηνό.
Υπάρχουν όμως και οι λεπτομέρειες που δεν σας λένε. Δεν σας λένε για την μέθοδο Root ή Jailbreak.
- Root είναι η μέθοδος για τα Android.
- Jailbreak είναι η μέθοδος για τα iPhone.
Δώστε προσοχή, σημειώστε κάτι πολύ σημαντικό,

α. Για να ακούσετε τις κλήσεις από αυτά τα προγράμματα θα πρέπει στο κινητό αυτό που θέλετε να παρακολουθήσετε να γίνει Root ή Jailbreak.
β. Για να διαβάσετε τα μηνύματα από εφαρμογές social media, facebook, viber και άλλα υποσχόμενα, θα πρέπει στο κινητό αυτό να γίνει Root ή Jailbreak.
Τι είναι όμως στην πραγματικότητα το Root ή Jailbreak;
- Είναι μια μέθοδος που αν δεν γνωρίζεις καλά ποια διαδικασία θα ακολουθήσεις θα καταστρέψεις το κινητό.
- Xρειάζεται προσπάθεια ωρών-ημερών και έμμεσοι/μη εγκεκριμένοι τρόποι αμφιβόλου αποτελέσματος λόγο της ασυμβατότητας στο λειτουργικό σύστημα Android-iOS.
- Σταματάνε οι αναβαθμίσεις του λογισμικού και λειτουργικού συστήματος του κινητού τηλεφώνου.
- Παραβιάζεται η ασφάλεια του κινητού τηλεφώνου.
- Η μέθοδος αυτή εντοπίζεται εύκολα από οποιονδήποτε τεχνικό.
- Με αυτή την μέθοδο χάνεις την εγγύηση του κινητού.
- Δεν υπάρχει τεχνική υποστήριξη από κανέναν για αυτή την μέθοδο.
- Το 97% παγκοσμίως των προγραμμάτων αυτών, θα πρέπει να είναι Root ή Jailbreak το κινητό που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Από τα παραπάνω λοιπόν συμπεραίνεται πόσο επικίνδυνη και παράτολμη είναι αυτή η μέθοδος.
Πόσο εκτεθειμένος είναι κάποιος. Κανένας από αυτούς δεν έχει την ηθική και τον σεβασμό να σας προστατέψει.
Προφανώς το μόνο που έχει ενδιαφέρον για όλα αυτά είναι η τέχνη της πειθούς των πωλήσεων.
Εμείς, έχουμε τον τρόπο ΝΑ ΜΗΝ χρησιμοποιούμε αυτές τις αναμφίβολες και επικίνδυνες μεδόθους "root" ή "jailbreak".
Δεν είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τον κόσμο, αλλά προσπαθούμε να επιτύχουμε αυτό που κάποιοι θεωρούν "αδύνατο".


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Β.
Σε μερικές ερωτήσεις από τις παρακάτω, μπορείτε να μάθετε όλη την αλήθεια.
Ρωτήστε αυτούς που διαφημίζουν την παρακολούθηση κινητού αν μπορούν να σας παρέχουν τα βασικά. Δηλαδή,
- υπάρχει "καταγραφή κλήσεων" με πρόγραμμα παρακολούθησης και εγκατάσταση εξ αποστάσεως στα μερικά λεπτά που αναφέρουν; Να ακούσετε κάποια κλήση από το πρόγραμμα που αναφέρουν χωρίς να γίνει Root ή Jailbreak;
- Θα έχετε τα "μηνύματα-συνομιλίες" με πρόγραμμα παρακολούθησης και εγκατάσταση εξ αποστάσεως στα μερικά λεπτά που αναφέρουν. Μηνύματα από το messenger Facebook, Instagram, Viber κ.α. που αναφέρουν χωρίς να γίνει Root ή Jailbreak;
- υπάρχει "κοριός χώρου" με πρόγραμμα παρακολούθησης και εγκατάσταση εξ αποστάσεως στα μερικά λεπτά που αναφέρουν. Δηλαδή να ανοίγει το μικρόφωνο χωρίς να το καταλαβαίνει ο κάτοχος του κινητού και χωρίς να γίνει Root ή Jailbreak;
Μάθετε όλη την αλήθεια. Ρωτήστε!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ


ΣΥΜΒΟΥΛΗ 1.
Μην ενεργείτε παρορμητικά και βιαστικά. Κάντε μια σωστή έρευνα αγοράς, μάθετε λεπτομέρειες, κάνετε μια σύγκριση και στο τέλος εμπιστευτείτε μόνο την δική σας κρίση.
Αν σκεφτείτε ότι κάποιοι υπόσχονται να σας κάνουν τη ζωή σας καλύτερη, λογικό είναι να μπείτε στον πειρασμό.
Αν βιάζεστε είναι βέβαιο ότι θα την "πατήσετε".

ΣΥΜΒΟΥΛΗ 2.
Η φθηνή λύση εγκυμονεί κινδύνους. Όταν κάποιος κυνηγάει τη χαμηλότερη τιμή, εκείνος που θα του την προσφέρει, δύσκολα είναι σε θέση να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και υποστήριξη. Έτσι, μολονότι η αρχή της συνεργασίας φαίνεται να είναι χαμηλού κόστους, μακροπρόθεσμα αποδεικνύεται ακριβώς το αντίθετο.
Σπάνια, λοιπόν, φαίνεται από την αρχή το κρυμμένο πρόβλημα της φθηνής λύσης. Και ενώ μοιάζει σαν εξαιρετική ευκαιρία, σε άμεσο χρόνο κοστίζει πολύ περισσότερα, απώλεια πληροφοριών, πολύτιμος χρόνος, ασφάλεια, χρήματα.
Σε αντίθεση με την αγορά ενδυμάτων ή άλλων προϊόντων, την παρακολούθηση κινητού την χρειάζεσαι μια φορά στη ζωή σου και πρέπει να γίνει σωστά. Δεν παίζουμε με αυτά τα θέματα.
Η παρακολούθηση κινητού με πρόγραμμα δεν είναι μια απλή "Εφαρμογή", δεν είναι παιχνίδι.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ 3.
Δεν είναι πάντα "υποχρεωτικό" οι διευθύνσεις των επιχειρήσεων να δημοσιεύουν μέσω του ίντερνετ την έδρα τους.
Λόγοι όπως η παροχή υπηρεσιών χωρίς την φυσική επίσκεψη πελατών σε κατάστημα η γραφείο δεν καθιστά υποχρεωτικό την δημοσίευσή της έδρας των επιχειρήσεων αυτών όταν οι οικονομικές συναλλαγές - υπηρεσίες γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και συστημάτων.
Προσπαθήστε όμως να αποφύγετε άτομα "Χωρίς Ταυτότητα". Δηλαδή, βρείτε στοιχεία δημοσιότητας όπως ΑΦΜ, ΓΕΜΜΗ ή ονομαστικό λογαριασμό εταιρίας αν πρόκειται για εταιρία θα είναι νόμιμα εγγεγραμμένη σε ηλεκτρονικές συναλλαγές, e-banking κ.α.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ 4.
Κάντε μια έρευνα και δοκιμή στην Ελληνική αγορά και γιατί όχι και έξω από τα Ελληνικά σύνορα σε άλλα πολύγλωσσα website που πουλάνε την παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου με πρόγραμμα.
Δείτε αυτό που σας υπόσχονται να δουλεύει τουλάχιστον 24ωρες με ότι επιθυμείτε να έχετε ως πληροφορίες από το κινητό αυτό που θέλετε να παρακολουθήσετε και αν υπάρχει μια πιθανότητα αυτό το πρόγραμμα παρακολούθησης να είναι αντάξιο της ποιότητας και του κόστους, των δυνατοτήτων που προσφέρουμε, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.Κάποιοι προσπαθούν να σας αποθαρρύνουν, να σας τρομάξουν, διάφοροι να σας παραπλανήσουν
και άλλοι να σας παραπληροφορήσουν σχετικά με την παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου.
Εμπιστευτείτε ΜΟΝΟ την δική σας κρίση.