ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ

Σχέση ποιότητας - τιμής

Θέλουμε όλοι οι υποψήφιοι πελάτες μας να είναι ενήμεροι με το σκεπτικό της δικής μας εταιρίας και της σημασίας που δίνουμε στην ακρίβεια των δικών μας υπηρεσιών που διαθέτουμε με βάση τη σχέση ποιότητας - τιμής.
Αν και δεν πρέπει να αποκαλύπτουμε συγκεκριμένες λεπτομέρειες λόγο της δεοντολογίας μας (ποιος είναι καλός και ποιος καλύτερος), μπορούμε να δηλώσουμε με βεβαιότητα ότι παρακολουθούμε με προσοχή τα δεδομένα όλων των τρίτων κατασκευαστών παγκοσμίως και με ακρίβεια τις πληροφορίες αυτών ως πρώτη μας προτεραιότητα.

Δεν είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τον κόσμο, αλλά προσπαθούμε να επιτύχουμε αυτό που κάποιοι θεωρούν "αδύνατο".

Προγράμματα τρίτων κατασκευαστών

Ορισμένα προγράμματα τρίτων κατασκευαστών παρέχουν πολλές ή κάποιες υπηρεσίες, ορισμένες από τις οποίες μπορεί να είναι αποδεκτές ή δεν μπορούν να τεθούν καν σε λειτουργία ή δεν υπάρχουν. Αν το ίδιο το πρόγραμμα δεν παρέχει εξουσιοδοτημένες υπηρεσίες, η χρήση του για οποιονδήποτε σκοπό θα έχει ως αποτέλεσμα την αποτυχία.

Διαμεσολαβούμε για εσάς

Επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί προγραμματιστές παγκοσμίως σε ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό επίπεδο, που ασχολούνται με την παρακολούθηση κινητού, δεν μπορούμε να ελέγχουμε και να εγκρίνουμε διαρκώς προγράμματα που μπορεί να είναι αποδεκτά σε ένα κινητό τηλέφωνο.

Για αυτόν το λόγο, έχουμε θεσπίσει τον παρακάτω γενικότερο κανόνα:

α. Μπορούμε να αγοράσουμε εμείς αυτό το πρόγραμμα που βρήκατε και να το εγκαταστήσουμε στο κινητό τηλέφωνο που θέλετε, δοκιμαστικά για 24ώρες.

β. Στην συνέχεια και εφόσον επιθυμείτε να το αγοράσετε, θα μπορείτε να μας το πληρώσετε στην ίδια τιμή που αναγράφει αυτός ο πωλητής. Ίσως ακόμα και φθηνότερα.

Η διαδικασία της διαμεσολάβησης κοστίζει 100€ και συμψηφίζεται στην συνολική τιμή αυτού του προγράμματος μαζί με την εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη από εμάς σε περίπτωση που συνεχίσετε με αυτό το πρόγραμμα ή ακόμα και με κάποια άλλη δική μας υπηρεσία.

Εναλλακτικές λύσεις

Ακόμα και αν σας είπαν ή διαβάσατε για κάποιον άλλο τρόπο παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας για την επιβεβαίωση αυτής της αλήθειας.